7 dagen bereikbaar
#1 schuimbeton leverancier
25 jaar ervaring
Snelle levertijd

Korting op je schuimbeton, zowel voor zakelijk als particulieren

Bij Isopact kunt u nu korting krijgen op het schuimbeton. Bent u bereid zelf het voorwerk te doen? Dan kunnen we u een korting van 10% aanbieden op de levering en aanbreng van het schuimbeton.

Zo kunt u genieten van precies hetzelfde product, voor een zachtere prijs. Nadat u zelf het voorwerk heeft gedaan gaat ons vakkundige team aan de slag met het vullen van uw kruipruimte en het isoleren van uw nieuwe vloer met duurzaam schuimbeton.

Zakelijke klanten

Veel zakelijke klanten zullen sowieso al zelf het voorwerk doen. Aannemers en bouwbedrijven kunnen daarom vrijwel altijd gebruik maken van deze regeling. Om deze korting aan te bieden hebben we een losse site: Schuimbetondiscount. Vul daar het offerteformulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Particulier

Particulieren laten misschien liever het voorwerk doen door experts, maar misschien wilt u deze zelf wel uitvoeren. In dit geval wordt uw voorwerk gecompenseerd, en krijgt u 10% korting op Isopact schuimbeton. 

Er zijn drie hoofdstappen die u moet nemen om het voorwerk af te ronden. Het verwijderen van de oude vloer, de hoogtemaatvoering en het aanbrengen van folie. Na het aanbrengen van de folie zit het voorwerk erop. Nu zal Isopact het duurzame, lichte en isolerende schuimbeton leveren en storten.

De schuimisolatie van Isopact wordt op het folie aangebracht en binnen enkele dagen kunnen we door met de eventuele volgende stap: het aanleggen van de vloerverwarming en/of de anhydriet dekvloer. 

Om de voorbereidende werkzaamheden zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we op onze discount-site een brochure en video samengesteld waarin we stap voor stap uitleggen hoe u dit het beste kunt doen.

Onze klanten over ons

Heel fijn in omgang

 10/10
'Zelden zo’n fijne ervaring gehad met een bouwbedrijf. Duidelijk en strak schema en geen vertraging opgelopen.
Ik zou iedereen aanraden om met Isopact aan de slag te gaan!'
Pieter uit Haarlem

Zeer prettige samenwerking

 10/10
'Isopact hielp aan het begin goed met het voorbereidende werk. Ze hebben zich altijd aan de afspraken gehouden en de prijs viel precies in lijn met de offerte.'
Saskia uit Alkmaar

Goede prijs en mooi product

 8/10
'Voordat we naar de vloeropties hebben gekeken van ons nieuwe huis hadden we nooit van schuimbeton gehoord, maar ik ben blij dat we toch een renovatievloer hebben genomen! Heel soepel proces en niet te duur!'
Martin uit Heilo

Prima resultaat en service

 8/10
'Ik had een vrij strakke planning waar andere leveranciers niet aan konden voldoen maar gelukkig had Isopact een snellere levertijd! Veder prima service en de kwaliteit ziet er ook topp uit.'
Maxim uit Amsterdam

Vraag vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier en ontdek de mogelijkheden voor uw woonsituatie

> Vraag een offerte aan